НАСЛОВНА / Актуелно ! / ПОБЕДА: Повучени „образовни“ пакети!

ПОБЕДА: Повучени „образовни“ пакети!

Драги породични људи,

 

са великим задовољством вас обавештавамо да је Министарство просвете, науке и технолошког развоја у потпуности ПОВУКЛО „образовне“ пакете Инцест Траума Центра из даље употребе! Саопштење можете прочитати на следећем линку.

Ово је велика победа породичне Србије!

Показали смо да заједно можемо одбранити будућност наше деце. Центар за заштиту породице је прикупио преко 10.000 потписа против увођења ових пакета у наш образовни систем, док су бројни породични људи, организације, васпитачи и наставници као и велики број медија стали на страну породичне Србије. Очигледно је да је наш притисак био успешан!

Испред Центра за заштиту породице се захваљујем свим потписницима наше петиције!

Наша борба овде не престаје. Сматрамо да је наш и ваш Центар сада богатији за више од 10.000 нових породичних људи одлучних да бране права родитеља и деце.

ИДЕМО ДАЉЕ, ДО СТВАРАЊА СРБИЈЕ ПО МЕРИ СВИХ НАШИХ ПОРОДИЦА!

др Немања Зарић, председник

Центар за заштиту породице

О Центру: Центар за заштиту породице

Центар за заштиту породице
Центар за заштиту породице посвећује свој рад одбрани фундаменталних људских права и права родитеља, деце и породице, као и активностима против даље промоције антипородичних "нових људских права".

4 коментари

 1. Moze, ali mi da izaberemo taj tim strucnjaka koji ce raditi na novom edukativnom materijalu i novi materijal pre upotrebe da bude dostupan javnosti pre bilo kakvog pokusaja upotebe istog.
  Osim toga da se zabrani LGBTIQ pokretu da se bavi tradicionalnom i normalnom porodicom jer oni sami nisu u stanju da budu roditelji.
  Sad tek treba otvoriti oci i pouciti se iz toga kako je izopaceno seksualno obrazovanje uvedeno u kanadske skole gde deca predskolskog uzrasta pocinju da uce: if a girl a likes another girl it’s ok, everyone is different (iz usta male devojcice), gde decu skolskog uzrasta ucitelji vode na paradu srama da gledaju razvrat, gde u skolama prave gay klubove za decu koja uopste nisu to na sta ih navode, gde uce da postoji ni manje ni vise nego sest polova, gde uce da deca nisu tog pola kog su rodjena nego mogu da budu ono sto oni zele, gde se detetu od 10 godina sugerise da pravi plan sastanaka, gde po zakonu dete od 12 godina moze da ima seksualne odnose sa vrsnjacima (!)….itd…
  Umesto da se izbaci svaki neprimeren tv program, umesto da se deca uce da ne koriste internet bez prisustva roditelja, umesto da stariju decu srednjoskolce uce da ne stupaju u odnose, umesto da uce decu da ne izlaze u kasne tj rane sate, “ oni“ pokusavaju da nasu decu nauce da je sve dozvoljeno, svaki razvrat da je normalan.I to sve od zena koje promovisu i namecu svoju izopacenost i normalan svet optuzuju za diskriminaciju.

  • Kako je opasno to sto se tradicionalna porodica mora boriti za opstanak. Sve sto smo do sada smatrali neprirodnim i nepotrebnim za oglasavanje na sva zvona, treba da prihvatamo kao normalnost?! Kako da ne! Neka svako brine u svojoj spavacoj sobi o svom opredeljenju, a nasu decu da puste da normalno rastu u razvijaju se. Fuj na naopaki zapad. Gospodin Ljubodrag Simonovic vrlo lepo objasnjava korene i uzroke ovih desavanja i njihove posledice…

 2. Данас су угрожене све праве вредности у Србији, које су некад биле темељ моралног хришћанског друштва, које је опстајало кроз векове, управо тим моралом и његовим Духом. Ово насиље обезбожене и настране руље која је подршком обезбожених и неморалних лезилебовића на власти добила могућност да малтретира Србију, нема за циљ само промовисање себе, нити тражење тобоже неких угрожених права, већ напротив. Оно има за циљ убијање Србије до краја и свега што је преостало хришћанско и добро у народу. Власт ради за паре, не за нацију. Њена дела тако сведоче. Власт није била никад гора. Плаћени полтрони, без морала и образа. Ако и помисле да се отргну од налогодаваца, убоје се да не прођу као Ђинђић, јер немају у себи патриотизма и витештва, нити љубави према свом народу. Упецали су их среброљубље и грамзивост. Идолопоклонишу разблудним женама и дрогама.

  Зашто нам се то дешава!? Зато што ми сами почињемо у овом накарадном градском друштву да губимо компас на путу ка крајњем циљу, а то је – охристовљење српског човека и достизање Царства небеског Господа нашег Исуса Христа. Само кроз тај циљ и кроз Христа Србин може да опстане. И опстајао је кроз векове. Данас то постаје немогуће, јер противници и мрзитељи човека, демони, раде преко својих оданих слугу ревносно свој посао, а нас су ухватили на спавању, млакости и учмалости.

  Потребан је обнова у Христу. Свега. Државе, Цркве, људи. Баш – свега! Црква данас ћути, глуми због материјалног интереса. Престала је да учи народ. Воте скупе аутомобиле. Дају себи предност, као у доба пред комунизмом. Терају народ, уместо да га теше и придобијају на добро. Власт ућуткава Патријарха у овом, назови, либералном и демократском времену. А овај се повинује, ко зна из ког разлога. Велика је криза. Умножило се базакоње. Треба све мењати. Може бити да би данас у Београду распели Господа Христа и не би Га препознали. Можда ће Господ послати неке нове људе да преобрате Србију у хришћанску земљу, земљу светих нових Немањића где је Љубав Христова била темељ и циљ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *